MÜSİAD 'DAN ANESİAD 'A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ve MÜSİAD yönetimi, Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin’e ve şube yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğluna ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ANESİAD’ın kuruluş felsefesini ve çalışma prensiplerini anlatan ANESİAD başkanı İdris Tekin;  her iki kurumunda medeniyetimizin temel değerleriyle beslendiğini ve bu değerler ışığında çalışmalar yürüttüğünü, iş dünyamıza ve ekonomimize katma değeri olan projeler sunduğunu dile getirerek, bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gerek şehrimizin gerek ülkemizin gerekse de insanlığın menfaatine olan her türlü projeyi beraber yapmaya ANESİAD olarak hazır olduklarını dile getirdi.

(MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu: ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı idris Tekin’e ve ANESİAD Gaziantep Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, Sayın Başkanımı ve yönetimde görev alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, dedi.

Fatih Muhaddis Fedaioğlu Her iki kurumun kardeş kurum olduğunu, şehrimiz ve ülkemiz için çok değerli çalışmalar yaptığını biliyoruz. MÜSİAD olarak bizlerde ANESİAD’ı ikinci evimiz olarak görüyoruz. Bu yüzden MÜSİAD Gaziantep Şubesinin yeni yönetimi olarak ilk kurumsal ziyaretimizi ANESİAD’a yaptık. ANESİAD’ın sloganı olan “Helal Kazanç Adil Paylaşım ”şiarını önemsiyor ve destekliyoruz. Beraber yapılacak faaliyetlerde de ANESİAD ile yol yürümekten onur duyacağız, dedi.

Ziyaret, yeni dönemde yapılacak ortak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.