ANESİAD GAZİANTEP’ DEN AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ ‘YE ZİYARET

ANESİAD Gaziantep Şubesi Başkanı İdris Tekin ve ANESİAD Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet AK PARTİ Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANESİAD Gaziantep Şubesi Başkanı İdris Tekin öncülüğünde kurul üyeleri; Hüseyin Rahmi Açıkkol, Mehmet Bozkurt, Sait Zeyrek, Ragıp Erdoğan Demir , Osman Çavuşoğlu ve Yasemin Sarsu’dan oluşan heyetle; AK PARTİ Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ‘ye hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Anesiad şube başkanı İdris Tekin; Ak Parti İl başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ‘ye, göreviniz şehrimize ve size hayırlı olsun” diyerek, ANESİAD’ın kuruluş amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsetti.

İdris Tekin; ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın zor bir süreçten geçtiğini, bu zorlu süreçte esnafa verilen her türlü desteğin önemli olduğunu belirtti. ANESİAD olarak üyelerine ve esnafa yönelik farkındalık çalışmalarına dikkati çeken Tekin “Şehrimiz, için yapılacak çalışmalarda her zaman bizlerde hazırız.” dedi.

Özellikle restoran, cafe,spor tesisleri ve Halı sahaların faaliyetlerine kurallar çerçevesinde devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, yasakların gevşetilmesi hususunda taleplere karşılık verilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK PARTİ Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ; Başkan İdris Tekin’e ve beraberindeki Heyet’e teşekkür ederek, dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Eyup Özkeçeci; STK ların sorumluluklarının büyük olduğunu, şehre değer kattığını ve şehrin sorunları ile ilgili raporlar sunması gerektiğini aktardı.

Bu anlamda ANESİAD’ın ekonomik veya sosyal alanlarda yapmış olduğu çözüm odaklı çalışmaları ve raporları taktir ettiklerini belirtti.

Ziyaret sonunda ANESİAD Gaziantep Başkanı İdris Tekin, AK PARTİ Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ‘ye hediye takdiminde bulunuldu.

 

25.02.2021