ANESİAD GAZİANTEP "HARUN ÜNAL SİGORTA" ile İndirim Sağlayacak Bir Protokol İmzaladı

Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi, Harun Ünal Sigorta ile üyelerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve diğer sigorta işlemlerinde kişiye özel indirim sağlayacak bir protokol imzaladı.

ANESİAD Şube Başkan Vekili İdris Tekin ve Harun Ünal Sigorta Acente sahibi Mehmet Harun Ünal tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri; Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve diğer sigorta işlemlerinde kişiye özel %10 indirimli faydalanacaklar.

İmza töreninde ANESİAD Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri Murat Aksu, Metin Kurçeren ve Erkan Yaşar beylerde yer aldı.

Atılan imzaların ardından ANESİAD Şube Başkan Vekili İdris Tekin, “ANESİAD Gaziantep Şubesi olarak üyelerimizin her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek ve onlara kaliteli hizmeti uygun koşullarda sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede Harun Ünal Sigorta ile ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Harun Ünal Sigorta Acente sahibi Mehmet Harun Ünal ANESİAD Gaziantep Şubesinin kendilerine verdiği destekten dolayı başta Şube Başkan Vekili İdris Tekin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve tüm ANESİAD Gaziantep Şubesi üyelerine teşekkür etti.