ANESİAD GAZİANTEP ADIM OTOMOTİV İLE İNDİRİM SAĞLAYACAK BİR PROTOKOL İMZALADI.

Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi, Adım Otomotiv ile üyelerine araç kiralama, bakım ve onarım işlemlerinde indirim sağlayacak bir protokol imzaladı.

ANESİAD Şube Başkan Vekili İdris Tekin ve ADIM OTOMOTİV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Buzul tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri; Özel araç kiralama hizmetlerinde 24 ay boyunca kiralama işlemi yaptıklarında 25. ayda kullandığı kiralama hizmet bedeli ödemeyecek, yine özel araç kiralamalarda 1-12 ay süreli kiralama işlemlerinde %10 indirimli faydalanacaklar. Ayrıca araç bakım ve onarım işlemlerinde parçada %15, işçilikte %10 indirimli faydalanacaklar.

Atılan imzaların ardından ANESİAD Şube Başkan Vekili İdris Tekin, “ANESİAD Gaziantep Şubesi olarak üyelerimizin her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek ve onlara kaliteli hizmeti uygun koşullarda sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede ADIM OTOMOTİV ile ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

ADIM OTOMOTİV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Buzul ANESİAD Gaziantep Şubesinin kendilerine verdiği destekten dolayı başta Şube Başkan Vekili İdris Tekin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve tüm ANESİAD Gaziantep Şubesi üyelerine teşekkür etti.